Stiria Systems – Snöskottning med effektiv dokumentation och kommunikation      

Stiria är ett administrationssystem för företag som utför snöskottningsarbeten med fokus på användarvänlighet och funktion. Programmet kräver inte mer än normal datorvana och installeras enkelt av kunden som ansvarar för uppläggning av kunddata. Snöskottaren laddar ner applikationen på sin mobil.

Kundinformation och beställningar läggs in i en webbaserad databas (Stiria Admin). Personal som utför skottningen får en order där man via mobilapplikationen (Stiria App) går igenom riskanalys, dokumentation av utförandet samt startar och slutför arbetet och ordern syns på Googlemap inför planering av arbetsdag. På så sätt underlättar man den traditionella pappersadministrationen och förser personalen med aktuell information om deras dagliga arbete. Bättre dokumentation i alla led ger högre kvalitet och mindre diskussioner om arbetet som utförts. Genom bildfunktionen dokumenteras status före och efter utförd snöskottning och fastighetsägaren får automatiskt via mail eller sms ett meddelande om när ordern är klar.

Kund lägger order på en snöskottning, företaget uppdaterar databasen. Snöskottaren avslutar arbetet genom att ta ett slutfoto på arbetet, automatisk meddelande går ut till beställaren att arbetet är slutfört. Ni som företagare arbetar med fakturering och uppföljning i Stiria Admin

För de företag som förvaltar ett stort antal fastigheter och behöver en effektivt kommunikation med kunder och personal är Stiria ett ovärderligt verktyg.

För dig som bara har ett fåtal fastigheter/snöskottningsuppdrag så ger Stiria dig en trygghet genom rätt dokumentation och kontroll på dina snöskottare.

Läs mer om hur STIRIA fungerar i praktiken och anmäl intresse på Stirias hemsida